:: UsIa PeRjAlAnAn RuMaHtAnGgAkU ::

Daisypath Anniversary tickers

11 November 2011

PaNaS - AkSi SeKsI Zarina Anjoulie VS Fasha SandhaLain pula ceritanya dengan Fasha Sandha, ketika menghadiri pelancaran majalah gaya hidup terbaru, Lisa, pelakon ini membuatkan banyak mata tertumpu kepadanya. Apa tidaknya, Fasha tampil dalam sepasang gaun jingga yang mendedahkan bahagian belakang badannya. Bukan sedikit, tetapi bukaannya sehingga ke paras pinggang. Memanglah bentuk badannya cantik kerna tidak ada lemak atau selulit yang kelihatan, tetapi ia tetap tidak sopan. Tetamu ‘Mat Salleh’ di acara itu pun bijak menghormati adab susila dalam berpakaian di negara Islam ini.
Apa yang GUA dedahkan ini bukan cakap-cakap kosong, tetapi ada buktinya. Cuba lihat gambar-gambar yang GUA pamerkan di sini. Siapa yang lebih seksi? Zarina atau Fasha?Terbaru, Zarina tampil menghairahkan di Majalah FFM Indonesia edisi Oktober. Dengan berbaju merah sendat, sebahagian payudara Zarina jelas kelihatan. Gambar-gambar yang mula beredar di internet ini menjadi bahan kutukan ramai hingga membuatkan Zarina meluahkan perasaan bengangnya di akaun Twitter.

Apa yang GUA dedahkan ini bukan cakap-cakap kosong, tetapi ada buktinya. Cuba lihat gambar-gambar yang GUA pamerkan di sini. Siapa yang lebih seksi? Zarina atau Fasha?

Sumber : Gua.com.my
* Apalah nak jadik kat artis Malaysia sekarang, makin hilang adap sopan ketimuran...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...